phone +359 88 725 21 24 | email web[at]artwish.eu
best prices for web design

Уеб дизайн и разработка

Web developmentМного възприемат уеб дизайна и разработката на сайт само като красиво оформление на страници. Но това далеч не е достатъчно.

Екипа на АртУиш предлага комплексна услуга за изграждане на Вашия уеб сайт и спазва важни условия за качествен уеб дизайн, като функционалност, навигация и структура на разработваният сайт, високото качество на графиките, удобното управление на създаденият сайт и възможностите за неговото разширение и оптимизация за търсещите машини (Google, Yahoo).

Освен уникалния дизайн, Артуиш предлага към всеки динамичен уеб сайт отделна уеб базирана система за управление на съдържанието. В зависимост от спецификациите и функционалностите на проекта, интегрираме система с отворен код или нашата фирмена система (ArtCMS).

Добрия сайт изглежда добре, но също трябва да достига и до възможно най-много потребители. Ето защо при изграждането му е много важно да се използват технологии и познания за построяване на валиден код, чрез който се постига по-добра четимост от търсачките. Добрата индексация на сайта от търсещите машини зависи от съдържанието на сайта и връзките, които водят към него ( URL и titles ).