phone +359 88 725 21 24 | email web[at]artwish.eu
best prices for web design

Концепция

Фирма "Артуиш" е създадена през 2007 година. Екипът ни не е голям, но е съставен от млади специалисти, готови да се развихрят и да направят Вашия уеб сайт удобен и в същото време дизайнерски професионален. Лицата на нашата фирма са инж.Тихомир Михайлов( главен проектант и връзки с клиенти), Искра Маринова ( уеб дизайнер) и Павлета Атанасова( уеб дизайнер).

За всеки един проект се стремим да предложим нещо ново и усъвършенствано, като спазим всички изисквания на клиента и да публикуваме проекта на време.

Фирмата ни е нова, но за да се утвърди на пазара всички се стремим да надминем очакванията на клиента, което и е най-важно за нас.

Клиентът е номер едно за нас и ние ще задоволим всяко негово желание за един добър уеб сайт, който ще се радва на посещение и популярност .

 

Какво казват за нас ...

  • Сайтът ни е разработен и поддържан от Артуиш студио. Проектът беше изпълнен перфектно и в рамките на бюджета ни. Платформата е много лесна за използване и администриране на сайта. Мерси много!

  • It has been a pleasure to work with Tihomir on our new website. He proposed the design, and implemented the proposal. He applied the necessary tools, to make the website easy to operate and browse. Thank you, and we will be back for additional work, when our business grows.